Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863

Varenummer (SKU): 7330024581289 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 159,00

LINA Pendel smoke – 704863 Markslöjd
Dekorativ glaskugle med lys Røgfarvet glas – 20 dioder på kobbertråd 1,5 meter ledning Bruger 3*AA batterier – medfølger ikke Kun til indendørs brug Ø18 cm … læs mere her

Er varen på lager? Klik for at se lagerstatus

Annonce
Køb Markslöjd LINA Pendel smoke - 704863

Beskrivelse

  • Navn: Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863
  • Mærke: Marksløjd
  • Pris: Kr. 175.00
  • Returret: 14 dage
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-

Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863 fra Marksløjd

Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863 er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hus og Fritid > Belysning > Julebelysning. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863 online hos webshoppen HvidevareShoppen.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Markslöjd LINA Pendel smoke – 704863 – fordele når du handler online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.