Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Equip badevægt 29725

Varenummer (SKU): 573555 Kategori:
Flere billeder

kr. 299,00

(94 kundeanmeldelser)

Equip personvægten i sort glas dækker alt det grundlæggende. LCD-skærmen på 30 x 80 cm viser dig nøjagtigt din aktuelle vægt med en kapacitet på 180 kg. Det hærdede glas er let at rengøre, og Auto tænd og sluk sikrer brugervenlighed. … læs mere her

Er Equip personvægt i sort glas på lager?

Annonce
Køb Equip personvægt i sort glas

Beskrivelse

Equip badevægt 29725 Varefakta

  • Navn: Equip badevægt 29725
  • Mærke: Equip
  • Pris: kr. 319.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Equip badevægt 29725 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Equip badevægt 29725 for kun kr. 319.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Equip badevægt 29725 er blant de hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer er en fast bestanddel i vores hjem og bolig. Spekulerer du på, hvad hårde hvidevarer egentlig er? Det er fx emhætter og kogeplader. Og på denne side kan du opdage det store og ambitiøse udvalg af skønne og fede hårde hvidevarer der vil komplementere din indretning. Så har du gået og overvejet nye hårde hvidevarer, så køb nu, så kan du hurtigt få Equip badevægt 29725 som afløser for den gamle. Som alle andre bliver du også glad for din nye Equip badevægt 29725, som mange taler rigtig godt om.

Equip badevægt 29725

Equip badevægt 29725 findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Badevægt. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Equip badevægt 29725 hos den populære shop Elgiganten, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Equip badevægt 29725 kun kr. 319.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

94 reviews for Equip badevægt 29725

    Vær den første til at anmelde “Equip badevægt 29725”