Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Vaskemaskiner skaber algeproblemer i bryggers

Flere og flere opdager at de har algeproblemer, både når det kommer til fliser og vaskemaskiner. De fleste danskere ved ikke, hvordan man kommer problemet til livs. Her kan du læse om hvad alger er, og hvordan man kan rense hvidevarer for alger. 

Hvad er alger?

Alger er simpelthen det det lyder som, men ikke det som du finder i havet. Hvert fald ikke på samme måde. Alger som du finder i for eksempel vaskemaskiner, er en mikroorganisme som ikke er skadelig, men godt for miljøet. Det er alligevel ikke noget du vil have for meget af i hvidevarer og på fliser. Specielt på fliser og facader kan alger give et lidt snavset og upoleret udseende, derfor er der mange der gerne vil rense dem væk.

Man skal være lidt forsigtig når der kommer til at bruge kemi for at rense alger med. Det er simpelthen fordi, man kan skade vaskemaskine og afløb når man bruger for stærk kemi. Derfor er det i de fleste tilfælde meget bedre at gå for et mere økologisk og miljøvenligt alternativ når det kommer til algerens. Læs mere om økologisk rensning af alger her. På den måde får du fjernet alger, men bevare miljøet.

Hvis man udfører en algerens på den rigtige måde er den både miljøvenlig og skånsom, det er dette man gerne vil opnå for ikke at fjerne de delene af mikro- eller makroorganismen der er godt for miljøet. Der skal lidt kemi til for at kunne fjerne alene. Disse trives specielt godt i det fugtige, danske klima og derfor ser vi mere og mere behov for algerens i Danmark. Der er specielt meget fugt i forbindelse med vaskemaskiner, der kan skabe et algeproblem på fliser og badeværelser. Dette kan man heldigvis få professionel hjælp til at få styr på, med de rette kemikalier og en miljøvenlig tilgang.

Produktkategorier