7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Der findes forskellige håndklæder af forskelligt stof. Der er f.eks bambus håndklæder, mikrofiberhåndklæder og hørhåndklæder, men de mest normale håndklæder og dem vi typisk bruger til bad eller strandturen er bomuldshåndklæder.

Igen kan man så opdele bomuldshåndklæder i forskellige typer hvor badehåndklædet ofte er det vi kalder et frotté håndklæde og hammam håndklæder er blevet meget populære som strandhåndklæder, men bruges også som badehåndklæder. Men hvordan skal du vaske det håndklæde?

Generelt om vask

Der er nogle generelle ting du kan gøre og nogle du ikke skal gøre når du vasker dine håndklæder. Dem vil jeg kort løbe igennem herunderunder, og husk dette er kun gældende for bomuldshåndklæder.

  • Vask altid på 60 grader, så bakterier bliver slået ihjel.
  • Undgå at bruge skyllemiddel.
  • Put dem gerne i tørretumbleren, da det gør håndklæderne bløde.
  • Vask sammen med lignende farver.

Så langt så godt. Det er hvad man kan kalde for standard vaskeanvisninger for håndklæder lavet af bomuld. Nu får du et ekstra lille tip til at sparke nyt liv i dine håndklæder.

Giv gamle håndklæder nyt liv

Med tiden kan håndklæder, især frottéhåndklæder, bliver meget kedelige og stive idet. Det findes der heldigvis en løsning på og den involvere klar eddike og natron.

  1. Vælg dit normale 60 graders program til håndklæder.
  2. Tilsæt 2 dl eddike istedet for vaskemiddel og 1 dl natron i kammeret til skyllemiddel.
  3. Lad vasken køre færdig.
  4. Tag håndklæderne ud og giv dem en tur tumleren.
  5. Voila! Nu er dine håndklæder næsten så gode som nye.

Virker dette tip ikke på dine gamle håndklæder, så skal du nok bare ud at have fat i nogle nye, for at er de for slidte. Ellers må du have god fornøjelse med vask af dine håndklæder og måske du får glæde af det lille fif med at gøre håndklæderne lækre igen, så det bliver en fornøjelse at komme ud af badet.

Vask af håndklæder

Produktkategorier