Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Adax Basic oliefyldt radiator 504415

Varenummer (SKU): NOVA15 Kategori:
Flere billeder

kr. 499,00

(4 kundeanmeldelser)

Denne Adax Basic oliefyldte radiator 504415 giver ekstra varme i dit hjem. Denne bærbare 1.500 w. transportable radiator har en tre-trins justering og mekanisk termostat. Den er nem at flytte rundt med hjulene og fungerer optimalt i rum fra 19-23 m2. … læs mere her

Er Adax Nova 15 oliefyldt radiator på lager?

Annonce
Køb Adax Nova 15 oliefyldt radiator

Beskrivelse

Adax Basic oliefyldt radiator 504415 Varefakta

  • Navn: Adax Basic oliefyldt radiator 504415
  • Mærke: Adax
  • Pris: kr. 267.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Adax Basic oliefyldt radiator 504415 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Adax Basic oliefyldt radiator 504415 for kun kr. 267.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Adax Basic oliefyldt radiator 504415 er blant de hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer kender alle og findes i alle hjem. Og hårde hvidevarer er jo fx mikrobølgeovne og almindelige ovne. Denne side har et stort udvalg af en bred præsentation af kvalitet indenfor hårde hvidevarer der vil komplementere din indretning. Så hvis du har fået kig på noget, så slå til nu, så sendes Adax Basic oliefyldt radiator 504415 som afløser for den gamle. Som alle andre bliver du også glad for din nye Adax Basic oliefyldt radiator 504415, som er til stor hjælp i dagligdagen.

Adax Basic oliefyldt radiator 504415

Adax Basic oliefyldt radiator 504415 er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Opvarmning. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Adax Basic oliefyldt radiator 504415 i den kendte webshop Elgiganten, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Adax Basic oliefyldt radiator 504415 kun kr. 267.00

Shoppes der produkter online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

4 reviews for Adax Basic oliefyldt radiator 504415

    Vær den første til at anmelde “Adax Basic oliefyldt radiator 504415”