Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Tips til valg af natbord eller sengebord til dit soverum

Soveværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet, og det er vigtigt at det både er funktionelt og et rart sted at sove i.

Samtidigt går rigtig mange op i indretningen og styling, og det skal samtidigt også være funktionelt.

Et natbord eller sengebord skal kunne rumme de mest nødvendige ting og også gerne kunne bruges til opbevaring af diverse små ting.

Et natbord behøver ikke være et kompliceret valg, og der findes mange forskellige typer på markedet, og der bør være noget for enhver smag. Mange synes at et natbord lige akkurat skal have plads til en mobil, bog eller et glas vand. 

Du kan både få et lille bord men en skuffe og så findes der også dem med helt op til 3 skuffer. Der er forskellige muligheder og kan du også få sengeborde med hylder.

Hvad er forskellen på et natbord og sengebord?

I teorien er der ingen forskel, om du kalder det for det ene eller det andet betyder ikke ret meget.

Natbordet og sengebordet har den samme egenskab, nemlig at kunne opbevare de mest nødvendige ting i et soveværelse.

En del forventer dog at det både skal se lækkert ud og matche til resten af soveværelset indretning, så der skabes en fin balance.

Er du vild med det minimalistiske kan et væghængt natbord netop være de bedste valg for dig, hvorimod andre ønske et stort rummeligt natbord med 3 skuffer, fordi de har mange bøger og magasiner.

Natbordets funktion i soveværelset

Egentligt er et natbord tiltænkt som et opbevaringsmøbel i soveværelset. Men med tiden har det ændret sig og sidenhen har behovet flyttet sig.

Der stilles idag større krav og forventninger, hvor f.eks førhen materiale valget ikke havde den store betydning. Idag går mange efter et bestemt type natbord, som kan skal være fremstillet i jern eller stål. 

Det industrielle look har også rykket sig i soveværelset, hvor det for nogle er smadder vigtigt at det passer til resten af hjemmets indretning.

Det kan være vældig smart med at natbord i stål eller metal, men man skal samtidigt også huske på, at det er en del tungere og metallet kan larme væsentligt mere, fremfor hvis man går et natbord fremstillet af egetræ. 

Markedet er spraglet af smukke natborde i forskellige designs, og skal du først og fremmeste kende dit behov, og finde ud af hvad der i realiteten har en stor betydning for dig og din familie.

Natbord

Produktkategorier