Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Tips til at få et ryddeligt og stilrent køkken

Et af de rum i boligen, der ofte kan virke rodet og uoverskueligt, er køkkenet. Det er et af de rum, hvor der hele tiden skal være orden, fordi det er her, der bliver lavet mad. Derfor får du her en række tips til, hvordan du kan få et mere ryddeligt køkken.

Sådan får du et ryddeligt udtryk i køkkenet

Et af de steder, hvor der ofte er rod, og hvor det kan være svært at holde orden, er i køkkenet. Dette skyldes, at der er mange ting i køkkenet, som man har brug for at have, og fordi mange bruger køkkenet flere gange om dagen.

Hvis køkkenet er designet på en måde, så det i sig selv ser ryddeligt ud, er man allerede langt. Dette kan man opnå ved for eksempel at have en integreret opvaskemaskine. Man kan derudover med fordel sørge for at holde selve køkkenbordet ryddeligt ved at undgå at have for mange ting stående fremme.

Man kan for eksempel hænge sine knive op på en magnet i stedet for at have en knivblok stående. Når bordet er ryddeligt, kan man også nemmere rengøre efter hver madlavning, så det bliver holdt rent.

Gode rutiner for et altid ryddeligt køkken

Det er en god idé for det første at fjerne de ting, man ikke bruger og at tørre bordet af med en karklud efter hver madlavning. Hvis der er orden i skuffer og skabe, er det også lettere at holde det ryddeligt og sætte tingene tilbage på plads, når man ikke skal bruge dem længere.

Find nogle smarte opbevaringsløsninger, så du kan udnytte pladsen optimalt. Tag udgangspunkt i de ting, du bruger oftest, når du arrangerer hylderne i dit køkken. På den måde vil det være nemmere for dig at finde de ting, du skal bruge.

Sørg desuden for at vaske/tørre bradepanden af efter hvert brug, så stegefedt mm. ikke brænder sig fast, og tør komfur af, når du er færdig med at bruge det.

Hvilke rengøringsprodukter er bedst til at holde køkkenet rent og pænt?

Det er mange gode rengøringsprodukter, som man har brugt gennem generationer. Dog er mange rengøringsprodukter meget skrappe og derfor også skadelige for miljøet. Det er derfor en god idé at kigge efter svanemærket, når man kigger efter rengøringsprodukter til køkkenet, som for eksempel fedtfjerner, anti-kalk og universalrengøringsspray.

Køkkenet er hjertet af ethvert hjem, og det er derfor vigtigt at have et køkken, der er ryddeligt og rart at være i.

Køkken

Produktkategorier