Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Tagmaling – Hvor effektivt kan det gøres?

Trænger dit tag til en lille opstrammer? Tagmaling får dit tag til at se nyt, sundt og skinnende ud, ved hjælp af 3 simple steps. Læs med her, og bliv klogere på, hvor effektivt dit tag kan males. 

Tagmaling er en god investering, og det behøver hverken at være dyrt eller besværligt. Med professionel hjælp får du et tag, der ikke bare ser strålende sundt ud, men faktisk også er det. Det vil pynte gevaldigt for både dig og dine naboer.

Fordele ved tagmaling

Et nymalet tag er ikke bare en fryd for øjet, det er også rigtig godt for dit tag. På sigt kan det også betale sig økonomisk, fordi det sikrer dit tag en længere levetid. Når dit tag skal males, bliver det først renset, og både rens og maling gør, at taget får en spritny overflade, som er helt anderledes slidstærk. 

Tagmalingen beskytter taget mod fugtskader, som kan opstå helt uden, at du opdager det. Mos, snavs og alger kan nemlig bringe fugt ind under tagpladerne, og det er ikke bare skadeligt for dit tags konstruktion – det kan også give frostsprængninger og simpelthen ødelægge tagpladerne. Men med en tagmaling kommer du disse problemer til livs. 

Tagmaling i 3 effektive steps

Før du fylder en spand med rengøringsprodukter og løber om efter den gamle stige, skal du måske overveje en professionel tagmaling. Det er nemlig ret effektivt, og det behøver slet ikke være dyrt. Tagmaling hos Jydsk tagteknik forløber i 3 simple steps, og der er mange gode tilbud at finde. 

Sådan males dit tag:

  1. Dit tag højtryksrenses. Snavs som mos og alger fjernes, så dit tag er sundt og klar til maling.
  2. Taget tørrer i et par dage efter rensningen. Herefter bliver det grundet, hvis det er nødvendigt. 
  3. Dit tag males af to omgange, og voilà – nu kan du nyde dit smukke, nymalede tag.

Produktkategorier