Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Styrk dine armmuskler med håndvægte

Er dine arme blevet lidt for slappe eller dingler mormor-dellen lige lidt for meget, når du ser dig selv i spejlet, så er det måske på tide at investere i et par håndvægte og styrke dine armmuskler. Læs med her og få tips til, hvordan du kan styrke dine armmuskler.

Når man her fokus på sin træning, så kan man nogle gange komme til at fokuserer mere på kondition end på at styrke bestemte muskelgrupper. Ofte har man fokus på ben, numse eller lår i sin træning, men det betyder ikke at man skal glemme sine arme. Flotte arme er veltrænede og stærke – det kan være en fordel at have flotte og veltrænede arme, hvis man ofte går i T-shirt eller kjoler, så fremstår de nemlig pæne og trimmede.

Men hvordan får man se flotte arme? Det gør man ved at træne dem håndvægte. Og dem findes der heldigvis masser af på markedet – og der skal helt sikkert også nok findes nogle, som passer til dig og dine behov. Lad os se lidt på de forskellige typer:

  • Professionelle håndvægte
  • Justerbare håndvægte
  • Håndvægte af gummi

Afhængig af, hvad du ønsker, så kan du vælge mellem flere forskellige modeller. Det kan være en god idé at vælge et par håndvægte af gummi, hvis du har planer om at træne hjemme i stuen. På den måde kan du undgå, at de laver mærker i gulvet i tilfælde af, at du taber dem. De er også så smarte, at de er sekskantet, så de ikke triller rundt på stuegulvet.

Hvis du gerne vil se godt ud, mens du træner – og hvem vil egentlig ikke gerne det – så kan du få masser af tips til personlige pleje og f.eks. en voksguide til håret, som fortæller dig alle fordele og ulemper ved forskellige slags hårvoks.

 

 

Produktkategorier