Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Skab god belysning med strømskinner

Selvom den ikke er noget man lægger mærke til i dagligdagen, kan en strømskinne gøre en rigtig stor forskel for dig derhjemme og gøre din belysning langt nemmere. En strømskinne er helt ideel til for eksempel at montere over spisebordet. Når du får gæster og bordet skal forlænges, kan du flytte lamperne længere ud på skinnen, så de passer til bordet.

Halo Track Strømskinner

Halo Track er det mest udbredte skinnesystem her i Danmark. Man kan købe det i de fleste byggemarkeder eller på webshops der sælger lamper. Med Halo Track kan du bygge dit eget skinnesystem. Skinnerne kan du afkorte eller forlænge, hvorfor de er perfekte til spisebordet som kan forlænges. På den måde sikrer du dig, at lamperne stadigvæk hænger lige over bordet, hvis det forlænges når du får gæster. Skinnerne er som kan købes her, er simple og nemme at montere. Det klares i løbet ingen tid med skruerne som følger med. Alle almindelige 230V pendler kan benyttes til Halo Track og lysdæmper kan bruges.

Det mest almindelig sted, at montere strømskinnen er i et fladt loft, men det også muligt i et skråloft. Resultatet bliver dog bedst i et fladt loft, så hvis du har mulighed for at gøre dette, vil du på den måde opnå det bedste resultat.

Pendeladapter

For at tilkoble din lampe til strømskinnen, skal du have fat i en pendeladapter. Pendeladapteren fra Halo Design kan også bruges til alle almindelige 230V pendler og tåler op til 4kg pr stk. man kan derfor bruge så godt som alle pendler til en pendel adapter. Adapterne laves i både sort og hvid, så du kan matche den med din Halo Track strømskinne, som også laves i begge farver.

Strømskinner til erhverv/institutioner

Det er ikke kun til hjemmet, at strømskinnerne er brugbare. De er også super smarte til klasseværelser, mødelokaler, konferencelokaler, på caféer eller andre steder hvor bordene jævnligt bliver rykket rundt på. Med lampeskinner i loftet, kan man på den måde altid sørge for, at belysningen passer til møbleringen.

 

Produktkategorier