Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Sådan bruger du akustikplader til at give et rum med hårde hvidevarer personlighed

Akustikplader også kaldt akustikpaneler er en effektiv og simpel løsning til at dæmpe ekko og støj i rum, samtidig med at de giver et personligt udtryk. Panelerne kan let monteres på væggen med dobbeltsidede klæbepuder, og dermed undgås besværlig borring. Panelerne kan anvendes i alle typer af rum – også køkkener og badeværelser med hårde hvidevarer, der ofte skaber støj. Du kan finde akustikplader i mange forskellige designs, farver og størrelser, så der er mulighed for at finde noget til enhver smag.

Akustikpaneler bryder med kedelige sterile hårde hvidevarer

En af de største trends inden for boligindretning i øjeblikket er akustikpaneler. De fleste forbinder nok akustikpaneler med kontorer, hvor der ofte er behov for at dæmpe lyden fra de travle gange. Men akustikplader kan også være en rigtig fin detalje i din bolig, og især i de rum, hvor der er store hvidevarer, som kan se lidt sterile ud og give en del støj. Dette kan enten være i dit vaskerum eller i dit køkken, hvor man typisk vil finde hvidevarer – her kan akustikplader både give sjæl til rummet, og det kan reducere støjen.

Akustikpaneler som farverig indramning af hvidevarer

Hvidevarer er en af de vigtigste ting i ethvert køkken. De fleste mennesker bruger dem hver dag, og derfor er det også vigtigt, at man har nogle gode hvidevarer. Derudover skal hvidevarerne også passe ind i ens køkken, så man ikke føler sig forstyrret af dem. Dette kan eksempelvis være et problem, hvis man har et lille køkken, eller hvis man har en masse andre ting stående i sit køkken. I disse tilfælde kan det være en god idé at have nogle akustikplader, som kan dæmpe lyden fra hvidevarerne. Akustikpanelerne kan også fungere som en slags indramning af hvidevarerne, så de ikke virker for overvældende i forhold til resten af køkkenet. Du kan eksempelvis sætte akustikpaneler op langs begge sider af dit køleskab.

Hvor effektive er akustikpaneler til at dæmpe støj fra hårde hvidevarer?

Hårde hvidevarer som vaskemaskiner og tørretumblere er en af de støjkilder, der kan være sværest at dæmpe. Men det behøver ikke at være umuligt. Med akustikplader kan du dæmpe støjen fra hårde hvidevarer, så du ikke forstyrres af den i din dagligdag. Akustikpanelerne fungerer ved at opsuge lyden og dermed dæmpe den. De er ofte lavet af et absorberende materiale, så de kan opsuge lyd bedre end fx almindelige vægge eller fliser. Dette gør altså akustikpanelerne ideelle til at bruge omkring hvidevarer.

Ved at anvende akustikplader i rum med hårde hvidevarer, kan du altså både skabe en bedre atmosfære i rummet, og du kan reducere den støj, som de hårde hvidevarer giver i hjemmet.

Køkken

Produktkategorier