Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Køb tørretumbler: Guide til den bedste tørretumbler 2021

Står du og skal vælge en tørretumbler ? Så er der her en række gode råd og tips til køb af tørretumbler som du kan følge.

Først starter vi med en hurtigt oversigt hvis du blot skal have lidt hurtige råd med på vejen til dit køb:

Hold øje med om tørretumbler har aftræk eller ej

Dette er vigtigt alt afhængig af hvor du bor. Med aftræk fører den fugtige varme luft væk fra din bolig. Alternativet er en kondenstørretumbler uden aftræk, som via et kondenseringssystem kan tørre tøjet. Vær opmærksom på at kondenstørretumbler mange gange kan være mere energivenlig men samtidig også afgive mere fugt til rummet den står i.

Så du skal forholde dig til aftræk eller ikke aftræk.

Forskellige tørreprogrammer til til tørretumbler

Nogle tørretumblere har forskellige programmer der kan tørre tøjet mere præcist som du ønsker det. Så hvis du har tøj der skal tørres på forskellige måder, så kan det være en ide at holde øje med programmerne.

Nogle tørretumblere har eks. programmer til at tørre skjorter så de er nemmere at stryge.

Din tørretumbler skal have samme kapacitet som din vaskemaskine

Din tørretumbler skal kunne tage lige så mange kilo tøj som din vaskemaskine, det giver god mening. Så hold øje med kapaciteten.

Energivenlig tørretumbler

Vi behøver vel ikke sige at din tørretumbler skal være energivenlig. Du kan lige så godt købe så energivenligt som dit budget holder til. Lad dette indgå i dit valg mellem forskellige tørretumblere.

Husk at det ikke er energivenlig at fylde tørretumbleren helt op med tøj. Tøjet skal have lidt “luft” i tørretumbleren for at tørre bedst.

Tørretumbler med elektronisk justering eller Fuzzy Logic ?

Nogle tørretumblere har elektronisk justering og det betyder at de selv kan holde øje med tøjets fugtighed og dermed stoppe så snart tøjet har den ønskede tørhed.

Mange gange finder man disse teknologier i kombinere vaskemaskiner og tørretumblere.

Skal din tørretumbler have OptiSense vaskesystem ?

OptiSense vaskesystemet findes hos AEG. OptiSense er endnu et navn for en teknik til tørretumblere der kan justere forbrug af vand og strøm, så igen er dette mest for de kombinere vaskemaskiner og tørretumblere. Målet er mindre slid på tøjet blandt andet.

Viser alle 20 resultater

Tørretumbler

Produktkategorier