Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kan den bedste støvsuger være den billigste?

Der findes et hav af forskellige støvsugere på markedet og næsten ligeså mange steder man kan finde guides omkring hvilken støvsuger der er den bedste. Det er derfor utroligt svært at finde en ny støvsuger og man vælger derfor ofte at gå med en af de dyrere støvsugere, da man forbinder det med kvalitet.

Vi har kigget på en lang række støvsugere og gennemgået deres tests fra flere forskellige tests online. I den forbindelse har vi fundet frem til nogle støvsugere som overraskende ikke var de dyreste!

Støvsugere i høj kvalitet

For følgende artikel vil vi tage fokus i de støvsugere vi har fundet der var i høj kvalitet og dernæst give vores mening omkring deres pris i relation til kvaliteten. Vi kigger desuden også på hvor nemme de var at håndtere i følge kilderne – da dette i praksis kan spille en væsenlig rolle for, hvor nem støvsugningen bliver.

Dyson V8

Dyson V8 er en kraftfuld Støvsuger som er blevet testet af eksperter fra stort set hele verdenen og, som har fået utrolig gode feedback hele vejen igennem. Dens sugeevne er utrolig kraftig og så elektronisk. Det betyder at du tager den fra oplader og så har du altså ingen ledning der forfølger dig rundt i huset, som du løbende skal finde nye stikkontakter til.

Vi fandt Dyson V8 helt ned til 2500 kr., hvilket er en skarp pris på en super god støvsuger.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne

Electrolux EUO9GREEN UltraOne er ligesom Dyson V8 en super kraftig støvsuger med super sugeevne. Electrolux EUO9GREEN UltraOne er dog ikke ledningsfri – til gengæld er den 1000 kr. billigere ift. en hurtig søgning på nettet. UltraOne støvsuger utroligt godt på både gulve og gulvtæpper og har mange indstillinger ift. at justere sugeevne under støvsugningen.

Electrolux EUO9GREEN UltraOne fandt vi til 1.499 kr, hvilket giver dig en rigtig god støvsuger til en billig pris.

Roidmi S1E

Roidmi S1E er en ultra letvægt støvsuger uden ledning som derfor gør støvsugning utroligt nemt og hurtigt. Med en vægt på lige under 2.5kg er den super nem at tage i hånden og starte støvsugning af hele hjemmet eller bestemte mindre områder der trænger til det.

Roidmi S1E fandt vi til 2.499 kr. som er meget tæt i pris på den anden ledningsfrie støvsuger.

Er den dyreste så den bedste?

Vi mener ikke at den dyreste støvsuger behøver at være den bedste. Det kommer helt an på hvor stort et hjem du har eller hvor ofte du har behov for at støvsuge. Har du en lille lejlighed giver det måske meget god mening at købe en ledningsfri støvsuger – da du her nemt kan tage støvsugeren frem og støvsuge.

Har du et større hjem hvor du har behov for lang tids støvsugning og ikke skal være bange for at strømmen løber tør? Ja så kan du altså med Electrolux EUO9GREEN UltraOne for kun 1.499 kr. få en super ultra kraftig støvsuger som har masser af sugeevne om som ikke koster særligt meget!

Støvsuger

Produktkategorier