Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Fordelene ved en massagepistol

Massagepistol

En massagepistol er også kendt under navnet percussiv terapi, og har eksisteret siden 1990’erne. Dog kom den ikke i brug før 2002, da Dr. Julian Bailes lavede sin egen version. Denne version kunne placeres over tøj på ethvert område af kroppen, for at yde lindring af stress eller smerter.

Ganske enkelt, så fungerer massagepistolen således, at man kører massagehovedet ind og ud som et stempel. Det er så muligt for dig som forbruger, at justere hastigheden i forskellige trin, så du, alt efter hvilket område du masserer eller alt efter hvad du har brug for, kan tilpasse maskinen.

Ofte medfølger der forskellige massagehoveder til en massagepistol, og det hele bliver som regel også leveret i en praktisk taske/kuffert, så du kan have det hele samlet et sted.

Fordelene

Som med alle andre ting, er det naturligvis vigtigt, at man tager sig et kig på hvilke fordele der er ved et produkt. Og selvom der findes mange forskellige typer og former for massagepistole derude på markedet, så er der en lang række fordele, som er gældende for alle slags massagepistole. Og du får dem serveret lige her:

  • For det første er massagepistole med til at øge blodcirkulationen, hvilket for andre mennesker er mere altafgørende end for andre, men ikke desto mindre er det sundt for alle uanset alder, kropsform, hudtype med mere.
  • De lindrer naturligvis smerter, hvilket reelt er grunden til at de fleste mennesker anskaffer sig en.
  • En anden væsentlig fordel er optimering af restitution, hvilket med andre ord betyder, at en massagepistol kan sørge for at din krop har nemmere ved at restituere.
  • Massagepistolen kan hjælpe dig med at varme dine muskler op inden træning, så du ikke bare går i gang på kolde og ikke forberedte muskler.
  • Noget du ikke vidste er sikkert også, at en fordel med en massagepistol er fedtforbrænding. Dette foregår gennem vibrationsmassage der forbedrer metabolismen.
  • Den er med til at reducere muskelstress, hvilket igen for de fleste er hvorfor man ofte anskaffer sig en massagepistol. Så man kan få slappet ordentligt af i musklerne.
  • Og sidst men ikke mindst på listen over fordele finder vi bedre restitution.

Med andre ord er det klart og tydeligt, at en massagepistol kan gøre mange gode ting for dig og din familie i hverdagen. Det behøver ikke at være nødvendigt, at skulle bestille en tid ved en professionel, og skulle tage afsted flere gange om måneden. Du kan nemt og simpelt anskaffe dig en massagepistol, og på den måde gøre det hele hjemmefra.

Produktkategorier