Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Find det perfekte spisebord

For rigtig mange unge mennesker er det ikke af den store betydning, hvilket spisebord der skal ind i den første lejlighed. Hurtigt kommer man dog til en anden viden om vigtigheden for det rette spisebord, når man vil danne de perfekte rammer om hjemmet. Vi vil i denne artikel finde frem til smarte spiseborde der kan passe ind i de forskellige hjem og familier.

Der findes et perfekt spisebord til alle hjem

Ofte ser man i de små ungdomshybler at der smides et spisebord ind hvor der er plads og hvis der ingen plads er, så spiser man ved sofabordet. Der kommer dog hurtigt andre boller på suppen, når ungdommens hoved begynder at ville skabe et hjem, frem for et sted hvor man blot skal være til. Det at finde det rette spisebord kan lige pludselig betyde meget for den endelige indretning og dens funktion kontra design skal passe til hvem der er under samme tag. 

Der findes et væld af spiseborde. Du kan finde de kvadratiske og små spiseborde, de aflange spiseborde med plads til mange eller runde spiseborde med udtræk. Hvilket spisebord der passer hjem til dig, kan du finde ud af når du ved hvor mange der skal sidde til bords, hvilken plads du råder over og hvilken stil du ønsker at køre i hjemmet.

Smarte og praktiske løsninger til både pladsmangel og det omvendte

Er du kun dig og til tider en enkelt gæst og har du ikke så meget plads at gøre med i dit hjem, kan et lille kvadratisk bord sagtens være tilstrækkeligt. Er pladsmangel et stort problem, kan du evt. kigge efter et lille klapbord, der kan hænge på væggen og være klappet ned når det ikke er i brug. Har du mere plads at råde over, er de fleste glade for løsningen med et lille rundt bord med 4 stole omkring.

Er der tale om mange personer, der skal kunne sidde til bords hver eneste dag, kommer du ikke udenom et af de større borde som i de fleste tilfælde er et aflangt bord med 3 stole på hver side. Du kan evt. benytte bænke frem for stole, hvis pladsen er trang men behovet for et stort spisebord stadig er der. 

Det kan også være at du i det daglige ikke ligefrem har et behov for et stort spisebord med plads til mange, da du måske er alene eller blot to personer til bords som normen, men kommer der tit gæster eller ekstra familiemedlemmer forbi, kan du få stor glæde af et lille bord, der har tillægsplader. De små borde kan du få både som firkantede og runde borde.

spisebord

Produktkategorier