Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Et køkkenalrum med sammenhæng og personlighed

Mange hjem har køkken og stue integreret i ét rum – et køkkenalrum. Det er et rum, der både skal bringe hygge, ro og afslapning, men også skal kunne være effektivt og praktisk. Derfor kan det engang imellem virke svært at indrette rummet, så det har en sammenhængskraft og personlighed – særligt, hvis det ikke er så stort. Med de rette møbler og accessories kan du give dit køkkenalrum den helt rette stemning.

Skab hygge med et sofaarrangement

Da et køkken kan virke en anelse praktisk og klinisk, er det vigtigt at skabe plads til hygge. Det kan man gøre med et sofaarrangement. Tag et kig på nogle af de flotte sofaer, der er på markedet, og vælg en, der passer til dit køkken. Det kan du eksempelvis gøre ved at matche selve stilen i køkkenet. Har du et moderne og lyst køkken, kan du lade det gå igen i dit sofavalg. Lad sofaen have samme stil, og så kan du enten vælge en farve, som går igen i køkkenet, eller du kan vælge en kontrastfarve, der skaber noget dybde i rummet.

Når du arrangerer dine møbler i et sofaarrangement, er det vigtigt at tage højde for, hvordan man bedst udnytter pladsen i rummet – både når det gælder den fysiske plads og den visuelle plads. Derfor handler det om at finde den rette balance i antallet og placeringen af møblerne, så det hverken virker kaotisk eller tomt.

Spisebordet – køkkenalrummets samlingspunkt

Et af de vigtigste møbler i ens køkkenalrum er nok spisebordet. Det er her man hver dag samles med familien til måltider og samtaler, og derfor skal det kunne sætte den rette ramme omkring jer. Det gælder både plads og stil. Find et spisebord på vidaxl.dk der har et stort sortiment af spiseborde i forskellige størrelser, farve og stilarter. Du kan eksempelvis finde et lækkert plankebord i en rå stil, der kan bløde køkkenets hårde hvidevarer op. Du kan også vælge et lyst spisebord, der får rummet til at virke større. Mulighederne er mange. Det er blot vigtigt, at du tager højde for, hvordan det stilmæssigt passer ind til rummet indretning – både i forhold til køkkenet og sofaarrangementet.

Sammenhæng mellem køkken og stue

I et køkkenalrum er den store indretningsmæssige udfordring at skabe sammenhæng mellem stue og køkken. Lad nogle farver gå igen, for at få de to afdelinger til at mødes, og lad også nogle accessories skabe sammenhængskraft. Hvis du eksempelvis har nogle lysestager ved dit sofaarrangement, kan du også placere dem i køkkenvinduet, eller du kan lade et stort maleri samle afdelingerne. Det er nogle af de små detaljer, som gør, at det bliver ét samlet og organisk rum.

køkkenalrum

Produktkategorier