Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Det elegante badeværelse; almue fodlister og sorte fliser

Mange mennesker tillægger badeværelset for lidt værdi, og indretningen i dette rum bliver ofte sekundær. Måske er stuen eller køkkenet ofte vigtigere, men vi opholder os meget på vores badeværelser, så det kan faktisk give ro og glæde hvis badeværelset matcher resten af boligen i stil og atmosfære.

Men hvordan indretter man egentlig et flot, elegant og præsentabelt badeværelse?

 

Skab herskabs-elegance med fodlister og badekar

Har man et badeværelse af en vis størrelse, så er det kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan gøre med indretningen.

Ofte er det godt med ro og stilrene linjer på badeværelset, og det er her at de populære og klassiske fodlister kommer i spil. En almue fodliste giver ro og elegance til rummet, og så kan de holde til fugt, så de ikke rådner og går i stykker i vådrummet.

Med klassiske fodlister, et stort badekar og en solid vask kan man skabe en følelse af elegance og højtidelighed. Det er i høj grad dette look mange hoteller går efter og det er der en god grund til, da de fleste mennesker føler sig tilpas i den slags velindrettede lokaler.

 

Sorte fliser og lidt grønt

De seneste år i især de mørke og næsten sorte fliser blevet populære i de danske badeværelser. De mørke farver afviger fra de tidligere årtiers boligindretning, hvor det altid var den hvide farve der vandt.

Ved at vælge sorte, mørkegrønne eller marineblå fliser kan man give badeværelset en majestætisk og næsten filmisk stemning. De mørke toner giver også ro, og for at undgå at det bliver for koldt eller ensformigt, så kan man bryde nuancerne med grønne planter, lyse håndklæder eller en lampe med lidt kulør.

Mange planter kan uden problemer overleve i fugtige rum, så når du vælger en smuk plante til badeværelset, så skal du huske at undersøge om den trives i den våde luft.

Produktkategorier