Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Der er godt gang i forretningslivet på Fyn

Vi ved det, vi ved det, for Lasse og Mathilde har tudet os ørerne fulde af det. Fyn er fin, Fyn er Fin, synger de igen og igen på deres efterhånden klassiske hyldestsang til øen i midten af Danmark. Og hvis man kender bare en lille smule til denne skønne ø, så ved man at de har ret. Folk, der kommer fra Fyn, vil altid tale i lovord om deres barndoms ø, for Fyn har så meget at byde på. Det er ikke så sært at flere af landets største kunstnere kommer herfra. Alle ved vel at HC Andersen kommer fra et vinkelbygget, gult hus i Odense, og mange er nok også vidende om at komponisten Carl Nielsen var fynbo med hud og hår.

Fin på alle tider af året

Om sommeren er Fyn den rene idyl. I de gamle byer står stokroserne stolt og pryder langs husmurene i de brolagte, solbeskinnede stræder. Husene er ofte bindingsværk med tavlerne kalket i stærke farver. Det er noget man bliver glad af at se. Her legede den bette HC før han blev en digtersvane, der forsynede børn og voksne på hele kloden med vidunderlige eventyr og historier. Hans barndomshjem er kalket gult, og ligger som en køn, lille legoklods på et hjørne i Odense. Jo, denne ø er bestemt et besøg værd.

Der er flotte og herskabelige godser på Fyn, som ligger der i landskabet og troner og pryder. Egeskov er et af det mest kendte, men langt fra det eneste. Hvis man er i bil, så er disse gamle slotte bestemt værd at køre efter. På alle tider af året er der noget at komme efter på Fyn. En juletur til Odense er noget af det bedste. Her klæder den gamle by sig smukt i julestads og gran, og der er masser af spændende ting at finde i byens mange butikker. Her er en by, der virkelig forstår at jule. Tag ungerne med og book en overnatning, så I kan nå det hele. Det er bedst at have god tid, når man besøger denne ø.

Pigen fra Fyn

Man kommer ikke uden om det kvindelige islæt, når man skal omtale Fyns mange fortræffeligheder. Udover at have barslet med nogle markante kvindelige forfattere og billedkunstnere, så er Fyn også bare kendt, som hjemstedet for Pigen fra Fyn. Man kan finde massage på Fyn, hvis man er til den slags. Naturligvis kan man også finde sex i Svendborg. Og man kan møde kvinden i sit liv på Fyn, hvis man er sød og gør sig umage. Er man så heldig, så gælder det om at holde fast og vise hende respekt, for ellers risikerer man at hun smutter med en anden.

Fyn

Produktkategorier