Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Livall hjelm L C20BKL (grå)

Varenummer (SKU): 436779 Kategori:
Flere billeder

kr. 699,00

(26 kundeanmeldelser)

Livall hjelmen L C20BKL beskytter dig og holder dig synlig, når du cykler eller kører på el-løbehjul, med en rød baglygte, automatiske bremselygter, en faldsensor, en SOS-alarm, og flere avancerede funktioner med Livall-appen. … læs mere her

Er Livall hjelm L C20BKL (grå) på lager?

Annonce
Køb Livall hjelm L C20BKL (grå)

Beskrivelse

Livall hjelm L C20BKL (grå) Varefakta

  • Navn: Livall hjelm L C20BKL (grå)
  • Mærke: Livall
  • Pris: kr. 699.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Livall hjelm L C20BKL (grå) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Livall hjelm L C20BKL (grå) for kun kr. 699.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Livall hjelm L C20BKL (grå) er blant de hårde hvidevarer

Hårde hvidevarer er vores hjælpere i hjemmets faste rammer. I vores mindset er hårde hvidevarer de maskiner, der hjælper os i husholdningen. Og denne hjemmeside giver dig en bred vifte af et stort udvalg af de perfekte hårde hvidevarer der vil fuldende dit køkken. Så det er lige nu, du skal slå til, så du hurtigt kan få en Livall hjelm L C20BKL (grå) til din adresse uden besvær. Jeg vil vædde med, at du bliver glad for en ny Livall hjelm L C20BKL (grå), der kan give en hjælpende hånd med de ofte kedelige opgaver.

Livall hjelm L C20BKL (grå)

Livall hjelm L C20BKL (grå) kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Cykling. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Livall hjelm L C20BKL (grå) hos den populære shop Elgiganten, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Livall hjelm L C20BKL (grå) kun kr. 699.00

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

26 reviews for Livall hjelm L C20BKL (grå)

    Vær den første til at anmelde “Livall hjelm L C20BKL (grå)”