Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door

Varenummer (SKU): 6934585683331 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 11.495,00

Amerikanerskab fra LG GSJ760PZXV
LG Amerikanerkøleskab med 2+2 års garanti LED display LED Belysning No Frost Multi Airflow 10 års kompressorgaranti Vand, is og knust is i dispensor Door in Door funktion i køleskabets øverste del 601 liter / 405 L køl o … læs mere her

Er varen på lager? Klik for at se lagerstatus

Annonce
Køb LG Amerikanerskab - door in door GSJ760PZXV

Beskrivelse

  • Navn: LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door
  • Mærke: LG
  • Pris: Kr. 12295.00
  • Returret: 14 dage
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 499,-

LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door fra LG

LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Amerikanerskabe. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door i webshoppen HvidevareShoppen.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

LG GSJ760PZXV Amerikanerskab – door in door – fordele når du handler online

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.