Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Mange køber hos internet butikker

Størstedelen af e-firmaer tilbyder efterhånden mange forskellige former for levering. En favorit iblandt mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså særdeles nem, samt endda også den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør på samme måde planlægge at bestille pakken til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig i mange tilfælde en kende mindre prisbillig, men ligeledes ret så let. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du er lige ved webbutikkens arbejdslager.

Masser af internet firmaer giver dag-til-dag fragt på masser af varer, men vær opmærksom på at det er betinget af at transaktionen gennemføres forud for et givent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få pakken betjent før pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle internet forhandlere sikrer gebyrfri levering, men undertiden er det så nødvendigt at man shopper for en præcis sum. Desuden burde du tage den prisbilligste leveringsmåde, som typisk – om du opholder sig ved Hørsholm, Ikast eller Aars – er at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Bemærk hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket

Det er i dag ret så bekvemt for forbrugerne at søge sig frem til priser i blandt diverse online shops og med det motiv har en hel del online firmaer været presset til at at tvinge salgspriserne på produkterne – til babyer og børn, samt også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange yde fragt uden gebyr.

Men det kan til hver en tid være smart at kigge forbi nogle internet forhandlere efter tilbud inden du køber, således at man er sikret at få den mindst kostelige pris.

Man må dog være obs på, at ifald en forretning på nettet afhænder bedst i test varer til en pris som kan virke mystisk overkommelig, bør det ofte være et signal om en uægte e-forhandler. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en lovbestemmelse, der værner kunden overfor falske e-butikker.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at afdrage beløbet ude i fremtiden.

Forud for at nogen bestiller hos en e-shop behøver man uden tvivl løbe igennem e-shoppens handelsaftale, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket ofte er et signal om at e-forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, udover at internet shoppen lejlighedsvis besigtiges af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer. Dette er desuden en god genvej til en håndsrækning, for så vidt du får problemer i forbindelse med dit køb.

Revurderes af fagmænd som er indført i de gældende love

Trustpilot fremskaffer regulære gavnlige genveje til at kortlægge en stor gruppe tidligere kunders meninger og derved er det en hjælp, at du kigger nærmere på internet webshoppens vurderinger inden du bestiller.

Facebook leverer tillige visse gavnlige metoder til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed. Herinde ser vi endda internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har tætte samarbejder med nogle forskellige online selskaber og præsenterer firmaernes tilbud, og modtager betaling om en bruger fra vores hjemmeside gennemfører en ordre.

Produktkategorier